Testimoniale

Am cunoscut-o pe Laura într-o tabără de vară. Ne-am înțeles de la început foarte bine pentru că este un om deschis, atent la nevoile celor din jur. Am avut și am în ea un sfătuitor și un prieten minunat. O recomand călduros pentru profesionalismul și bunătatea ei.

A.C.

Laura, pentru mine insemni profesionistul empatic. Sub indrumarea ta pot sa-mi gandesc gandurile. Astfel imi permiti sa gasesc solutia eu insami, dar nu de una singura. Iti multumesc ca ma ajuti sa cresc!

M.B.

Despre Laura spun simplu: un om mare, deși ea e micuță și drăguță, om de nota 10, super pregatită, altruistă, un om cum rar întâlnești astăzi. Îți doresc să reușești în tot ceea ce îți propui să faci!

M.S.

Ajutând pe ceilalți ne ajutăm pe noi, milă având suntem doctori ai sufletelor noastre și ceea ce facem, pentru noi facem. Părintele Porfie spunea: Tu și cu mine suntem unul.

M.B.

Mulțumim dna Laura C. pentru răbdarea, înțelegrea și încurajările pe care ni le-ați oferit. Admir felul dvs. în care vă dedicați și vă implicați profesional. Rămâneți pentru noi același om deosebit, vă dorim multe împliniri atât sufletești cât și personal pe viitor, cu respect și mulțumire

D.P.

Există persoane care au ceva în ei de nedescris în cuvinte. Persoane care dăruiesc încredere, răbdare, dar mai ales iubire. Instinctiv… fără să se gândească, fără să analizeze. Iar acest lucru le face mai deosebite și mai speciale fața de ceilalți oameni. Laura face parte din aceasta categorie de oameni!

P.K.

O cunosc pe Laura de cand aveam 10 ani . Mi -a placut din prima pentru ca era plina de enrgie, culoare si veselie. Apoi i-am descoperit sufletul bun si frumos care o face sa fie atat de apropiata de copii, sa-i inteleaga si sa se adapteze. Acum am 16 ani si ea inca reprezinta un model pentru mine , ma insipira si ma bucur ca o cunosc.

O.M.

Timpul petrecut în preajma Laurei îl caracterizez ca fiind cald și plin de o atenție sinceră. Aș putea spune că e o sursă mobilă de fericire și de inspirație.

citeste mai mult

Nu de puține ori, după ce ajungeam acasă (de la diferitele activități în care interacționam cu Laura) încercam să-mi dau seama de ce sunt așa de impresionata de ea. Partțal, mi-am dat seama. Poate fiindcă e o nonconformistă în anumite privințe. Sau poate fiindcă are capacitatea de a încuraja și de a motiva oamenii. Sau pentru că are răbdare și își gândește mișcările, dar totodată e și spontana și flexibilă. Un motiv pentru care adoleșcenții și copiii ar vrea să facă ore de creație sau de art-terapie cu Laura, este faptul că dinamismul și pozitivismul ei sunt molipsitoare. Mi-am dat seama că acest fapt e foarte important în toate relațiile cu cei din jur: ce poți învăța de la oamenii de langa tine. Si ce e deosebit la ea, este că nu se comportă ca o ființă mecanică care se implică în activități fără să investească dragoste, ci face lucrurile cu multa dăruire și suflet. Și se vede.

S.I.

CREAȚIE SAU ART TERAPIE CU LAURICI? DE CE? De ce nu?! Simplu!!! In cateva cuvinte, Laura, ea reprezinta o opera de arta. O combinatie armonioasa a calitatilor unui OM

citeste mai mult

in primul rand si cu siguranta si a unui DASCAL sau viitor dascal de succes. Calduroasa, creativa, talentata, sufletista, serioasa, implicata, stapana pe ea, pe cunostintele ei si pe situatie, capabila. O caracterizez din postura de prietena apropiata si eleva cu siguranta, pentru ca Laura poate oferi cu usurinta o lectie de viata oricarei persoane.
 

L.P.

Laura, o fire super optimistă care reușește fără foarte mult efort să molipsească lumea din jurul ei cu energie pozitivă și poftă de viață.

citeste mai mult

Creativă și foarte energică, Laura este un model  de adult, care dorește să lucreze cu copiii. Laura este genul de persoană care îți dă încredere să mergi mai departe ,să depășești bariere,este genul de persoană pentru care vârsta este doar un număr .Am avut ocazia să lucrez împreună cu Laura în câteva tabere, de vară și iarnă,și amprenta ei a fost una puternică. Laura a terminat liceul de arte, și precum un artist autentic, este capabilă să sesizeze detalii cu ochiul liber foarte ușor, lucru extrem de util în relația cu copiii, care sunt foate sensibili. Sunt multe calități care o recomandă pe Laura, dar cred că cea mai mare este blândețea.
 

R.N.